1154 Budapest, Klapka György u. 15.Tel.: +36-1/306-4861Fax: +36-1/271-0292E-mail: info@markafuggetlenautoszerviz.hu


Vélemények

"A szomszédom ajánlotta Őket, tőlük vásárolt autót és azóta náluk .."
Sallai István
"Az interneten kerestem autószervizt és fontos szempont volt számo.."
Fehér Attila
"Káresemény érte a gépkocsimat és a biztosító a Fáber Team autósze.."
Kiss János
"Immár körülbelül harmadik éve, hogy a Fáber Teamhez hordom az itt.."
Soha Péter
További vélemények

Origo autó hírek

autómotor
2021-08-03 14:26
Luxusautókból álló román horrorkaravánt fogtak a rendőrök
Egy BMW-t és egy Audit pakolt fel az utánfutóra, amely így már jócskán túlsúlyossá vált.
Tovább
2021-08-03 09:52
Kiállt az út szélére, és olyat tett, amivel ölhetett is volna
Hihetetlen, hogy senki sem sérült meg a balesetben, amelyet szándékosan okozott.
Tovább
2021-08-03 09:22
Illegális gyorsulási versenyeket számolt fel Budapesten a rendőrség
A fővárosi rendőrök múlt pénteken egy éjszaka alatt két kerületet is ellenőriztek.
Tovább

További hírek

Hírek, események

2015-01-18 14:05:00
Megújult a weboldalunk!
Tovább
2014-11-14 10:00:00
Kiemelkedő minősétést nyertünk.
Tovább

További hírek

Vélemények

Sallai István
2017.02.18 18:54
A szomszédom ajánlotta Őket, tőlük vásárolt autót és azóta náluk is javíttat. Nekem összetört az autóm, de a márkaszervizből, (ahol korábban javíttattam), elhajtottak mert azt mondták gazdasági totálkár ezt oldjam meg én! A Fáberék az autómat elszállították, a biztosítót lerendezték, a roncsot eladták. Az autóm helyett ajánlottak egy keveset futott, újszerű állapotú járgányt, intéztek nekem egy kis hitelt és amíg az új autót megkaptam, áthidalás képen adtak egy bérautót amelynek a költségét a biztosítóra terhelték rá! A legnagyobb megdöbbenés ezt követően ért, az új autóm átírási költségét is a biztosítóval fizettették meg! Ilyen komplex szolgáltatást én még az életemben soha nem kaptam senkitől,egy életen át hálás leszek nekik és a szomszédomnak is! Dr. Sallai István
Fehér Attila
2016.11.06 19:45
Az interneten kerestem autószervizt és fontos szempont volt számomra, hogy a családi kedvenc olyan szakemberre legyen bízva, aki tényleg meg tudja csinálni. Már három esetben próbálkoztak vele a márkaszervizben, de minden reményem odaveszett, hiszen a többszöri próbálkozás során sem tudták kiszűrni a hiba okát. A legnagyobb elkeseredésemben találtam rá a Fáber Team-re és azért tettem le a voksomat mellettük mert az összes fórumon csak jót írtak róluk. Várnom kellett rájuk, mert a bejelentkezésemkor csak egy hetes határidővel tudták elvállalni a feladatot, de most már tudom, hogy megérte! A hibafeltárás során egyértelműen kizárták a probléma okát és az autóm három nap alatt elkészült, pedig a kormányművet kellett felújítattni. Ismét örömmel indulunk útnak és ezúton is köszönöm a korrekt munkát!
Kiss János
2016.02.03 00:12
Káresemény érte a gépkocsimat és a biztosító a Fáber Team autószervízhez irányított. Kissé szkeptikus voltam mert attól féltem, hogy az árukapcsolás nem véletlen és majd a biztosító szája íze szerint lesz összetákolva a család kedvence. A tegnapi napon kaptuk vissza és a tapasztalataim arra inspiráltak, hogy azt a korrektséget és profizmust amit ott tapasztaltam osszam meg mindenkivel mert nem hétköznapi! A kárbejelentést és a kárfelvételt helyben oldották meg kb. 20 perc alatt, majd pár nap elteltével felhívtak, hogy mikor szeretném (!) az autót letenni, mert a biztosító fizeti a javítást. 5 munkanap alatt elkészült, azt kaptam amit ígértek, nem volt mellébeszéd és egyéb fizetnivaló, pedig korábban máshol nem ezt tapasztaltam! A korábbi sérülésnek nyoma sincs és gyönyörű tisztán kaptuk vissza! Mindenkinek ajánlani tudom őket, esetemben ügyfelet nyertek! Életem első pozitív csalódása a biztosítóval kapcsolatban. Köszönjük Fáber Team!
Soha Péter
2015.02.15 20:03
Immár körülbelül harmadik éve, hogy a Fáber Teamhez hordom az itthon ritkának mondható és nem is éppen fiatal Chrysler Neonomat szervizelésre. Mielőtt először eljutottam hozzájuk, kifejezetten rossz tapasztalataim voltak, annak ellenére, hogy az autójavítók skálájának két végpontját is megtapasztaltam: a "noname", "sufnituning" kis szerviztől a márkaszervizig. Előbbiben drágán végeztek rossz munkát, utóbbiban pedig finoman szólva, nem voltak elragadtatva, hogy nem a legújabb modellt hordom hozzájuk, lekezelők voltak.
A Fáber Team aztán mindezekre rácáfolt. Sikerült egy megbízható, korrekt szervizt találnom, ahol valódi ügyfélként kezelnek, mindig segítőkészen állnak rendelkezésre a kisebb-nagyobb meghibásodások, javítások esetén. Az autó életkorából adódóan számos alkalommal kerestem fel őket, és mindig precíz, jó ár-érték arányú, a problémát megoldó szervizelést kaptam.
Ez az, amiért a jövőben is hozzájuk fordulok, lesz még feladat a használtan vett, de azóta nagyon megkedvelt autómon!
Schapira Mikael
2015.02.14 12:22
Az M3-as autópálya főváros közeli részén elszakadt az ékszíjam és éppen sikerült elevickélnem a Szerencs utcáig, ahol megnyugtató táblába ütköztem: Fáber Team autószervíz jobbra! Két sarokkal odébb ismét tábla, az autószervíz jobbra. Megtaláltam őket és nem csalódtam! Gyorsan precízen felmérték a problémát, tájékoztattak a várható költségekről és miközben a nejemmel kellemesen ücsörögtünk az ügyfélváróban kb. 1 óra leforgása alatt elkészült az autónk!
Ezúton is köszönjük a gyors segítséget!

Schapira Mikael és Szűcs Róza
Kakas Nóra
2015.01.24 13:40
A neten találtam őket, az ismerőseim facebook oldalán. Mindig érdekes dolgokat posztoltak és felkeltették az érdeklődésemet. Amikor a belvárosban nekem koccant egy taxis és felajánlott 20 ezer forintot, én felhívtam őket, hogy belemenjek-e az alkudozásba, de szerencsémre Györgyi, aki a kárrendezést viszi lebeszélt erről. Javasolta, hogy töltsük ki a kárbejelentőt és a kárfelmérés után beszéljem meg a károkozóval, hogy kifizeti-e a tényleges kárt, vagy rendezzük a biztosítójával. Így is tettem, természetesen a kárfelvétel után, (amikor is kiderült a valós kárösszeg), már nem volt ennyire készséges az okozó, főleg amikor megtudta, hogy a helyreállítás 85 ezer forintba kerül. Köszönöm a realista segítségnyújtást Györgyinek, vélhetően az Ő tapasztalata nélkül belementem volna az utcai egyezkedésbe!
Fekete Lajos
2014.12.18 12:43
Egy üzleti szervezet találkozóján találkoztam a Fáber Team nevével és ismerősen csengett vissza, majd elgondolkoztam és rájöttem, én már hallottam róluk! Korábban egy kárszakértő ajánlotta őket egy káresemény kapcsán, de baráti körben is javasolta már nekem valaki. Úgy gondoltam: itt az idő, három impulzus, ez nem lehet véletlen! Még mindig kicsit bizalmatlanul, (korábbi, egyéb helyen megtapasztalt negatívumok miatt), alapszervizt kértem. Péter a szervizvezető,(most már ismerjük egymást), a saját rendszerükben fellelhető információk alapján pontosan tájékoztatott az autóm futásteljesítményének megfelelő szervizelés momentumairól és a várható költségekről, illetve legnagyobb megdöbbenésemre arról is, hogy 2 hete lejárt a műszaki vizsgám! Lányos zavaromban szinte mindent megrendeltem amit felsorolt, de szerencsémre nem kellett csalódnom, minden úgy történt ahogyan ígérte, a gépkocsim a megbeszélt időpontban készült el és az előzetesen kalkulált összeget fizettem! Furcsa, hogy alapvetően elvárható dolgokat írok ki a vélemények közé, de számomra a felejthetetlen élmény volt! Fáber Team még találkozunk!
Joó András
2014.10.21 15:36
Nem értek a technikához (legtöbbet talán az elektromossághoz, hogy meg kell dörzsölni egy nyúlszőrrel az ebonit rudacskát és nagyjából ettől megy a villamos). Nincs luxuskocsim, nem vagyok krőzus és Budapesten olyan szinten utálok vezetni, hogy én azt itt el sem mondhatom. És hogy miért járok mégis ide, a város másik feléről? És hogy a legutóbb miért mondtam, hogy szinte már sajnálom, hogy csak ilyen kevés baj van a kocsimmal? Talán azért, amit a Fáberteam honlapján a hármas jelszó nem csak duma, amiket hagy világítsak meg a saját szemszögömből.f Minőség: a honlap a műszaki-szakképzettségi nívóról ír. Én laikusként csak annyit tudok, amit látok, hogy a személyes hozzáállás és kiszolgálás príma, meg valószínűleg a munka is az lehet, mert amivel baj volt, azzal utána nincs baj. Ilyen egyszerű. Megbízhatóság: a honlap az egy éves garanciát emeli ki. Sajnos nem tudok mit hozzátenni, mivel még egyszer sem kellett bármiért is visszajönnöm. Baj? Rugalmasság: ez nekem azt jelenti, hogy amit és amikorra megbeszéltük, az úgy és akkorra mindig el is készült. Pedig nem egyszer kértem, hogy lehet-e egy nappal kevesebb& És amit még hozzátennék mert igazából ezért is futottam neki, hogy ide írogassak. Hogy jól esik olyan helyre jönni, ahol emlékeznek az emberre, ahol nem üt meg azt a manapság nemritka érzés, hogy itt most aztán jól át leszek verve, ahol nem merülnek fel sajnálatosan előre nem látott költségek, ahol nem az a szerelői szemlélet, hogy kedves uram, ezt már manapság nem szokás javítani, komplett cserét javaslunk; mi megrendeljük, Ön pedig addig intézze a bankkal a személyi kölcsönt. Hanem a dolgot megoldják, és az ember a számla láttán sem kap szívbajt nem vagyok sem orvos, sem gyógyszerész, de erről azt mondják a hozzáértők, hogy ez hosszú élet titka. Tudom, hogy amit ide irogatok, azt fel lehet fogni reklámnak is. Jó, fogjuk is fel annak, mert ami jó, az miért ne érdemelné meg, hogy másoknak is ajánljuk? Joó András www.poapo.hu
Róbert László
2014.10.18 16:23
Vizsgára szerettem volna felkészíttetni az autómat azért jöttem ide, mert tudtam, hogy a futómű miatt, ami kopogott nem biztos, hogy átmegy a vizsgán. itt kiderült, hogy szervízelés után a vizsgapartnernél, ha kérem le is vizsgáztatják az autómat. Nem került többe és a futómű is rendben van. Örülök, hogy ez itt így komplexen működött.
Klement Andrea
2014.09.24 11:34
Első javíttatásomat követően kaptam egy, az autómárkámnak megfelelő rendszámkeretet, csak úgy ajándékba. Nem is tűnt fel, csak hetekkel később, hogy a rozzan rendszámtáblatartót kicserélték. Nem egy nagy dolog, de jól esett ez a gesztus, persze ami a legfontosabb az autóm is megfelelően működik.
Név: *
E-mail cím: *
Írja be a lenti kódot: *

Elérhetőségeink

  • Fáber Team Kft.
  • 1154 Budapest, Klapka György u. 15.
  • Tel.: +36-1/306-4861
  • Fax: +36-1/271-0292
OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ